muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Breus

• Art

Subhasta Un dibuix de Miquel Àngel es va vendre ahir en una subhasta a Londres per uns 12 milions de dòlars, més de dos mil milions de pessetes. El dibuix, usat per Miquel Àngel com a esbós per a la seva escultura Crist ressuscitat, va ser adquirit per un comprador anònim que va licitar per telèfon durant una subhasta duita a terme a Christie's de Londres. L'obra, en carbonet negre i vermell, es va vendre per devers el doble del preu calculat. L'escultura de marbre Crist ressuscitat, encarregada el 1514 per a l'església de Santa Maria sopra Minerva de Roma, és l'única acabada per Miquel Àngel en els trenta anys posteriors a haver pintat els frescs de la Capella Sixtina. DdB.

• Literatura

Poesia de Llompart La Casa Museu de Llorenç Villalonga a Binissalem, can Sabater, serà anit l'escenari de l'acte de presentació del llibre Poesia completa, en què s'apleguen les composicions del mallorquí Josep Maria Llompart. L'obra, editada per Columna, serà presentada pel poeta llucmajorer Miquel Cardell. L'acompanyaran els també escriptors Bartomeu Fiol, Antoni Vidal Ferrando, Àngel Terron i Xavier Abraham, que recordaran aquest entranyable autor recitant un bon nombre dels seus versos. DdB.

• Publicacions

Planeta creix L'editorial Planeta Grans Publicacions pretén aconseguir el 60% de la quota del mercat llatinoamericà en el sector d'obres de referència amb l'adquisició recent del 50% del capital de Barsa International Publishers, líder en la venda de grans col·leccions a Hispanoamèrica i el Brasil. Així, «es crea la major empresa del món, amb la major i millor organització de vendes del món en el sector de les enciclopèdies», segons el director general Manuel García Piriz.EPR.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris