algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Neix «El far», un nou segell editorial per a escriptors inèdits de qualitat

Un llibre guia de les escultures urbanes de Palma inaugura les publicacions

96304

La guia de Brotons recorre les escultures més i menys conegudes de la ciutat

El que nasqué com un projecte al si de la societat El far de les Crestes es concretarà la setmana vinent en volum inaugural d'un nou segell editorial a afegir al mercat de les Illes. Un repàs en forma de llibre guia de les Escultures de Palma, a càrrec de Maria Magdalena Brotons, correrà amb els honors d'estrenar una de les dues col·leccions de la nova editorial El far, que es proposa com a objectiu de partida aportar a la panoràmica illenca una oferta innovadora i dinàmica.

Sota la batuta d'Antoni González, El far parteix amb immillorables perspectives d'arrancada: al volum Escultures de Palma se sumaran, en el lapse de temps que ens separa de l'octubre, mitja dotzena de publicacions de molt diversa índole, adreçades a un ampli espectre de lectors.

Sempre previ procés de selecció per valorar-ne la qualitat, les obres de creació i els treballs d'escriptors inèdits es concentraran en la col·lecció «L'Esparrall», en què tindran cabuda tant productes dels diferents gèneres literaris com treballs entorn de l'art i assaigs. Al capdavant d'ells es posa el volum de Magdalena Brotons, un recorregut per la geografia urbana de Palma amb aturades a cadascuna de les escultures "entorn d'un centenar" que la poblen.

Ideat com a volum pràctic, més de butxaca que no pas de prestatgeria, el volum inclou un seguit d'itineraris proposats per conèixer de manera didàctica i organitzada el mobiliari artístic de la ciutat.

Al costat de L'Esparrall, El far tindrà també una altra col·lecció centrada sempre en temes referents a les Illes, en la qual es donarà cabuda a treballs d'etnografia, antropologia, arquitectura, fotografia, i d'altres matèries. Al seu si s'editaran alguns dels volums que són ja a la carpeta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris