nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Deu obres de Joan Miró s'inclouran al catàleg de béns patrimonials del CIM

C.C. Palma.
La Goutte d'eau sur la neige rose creada per Joan Miró serà, al costat d'altres nou obres de l'artista català, declarada bé catalogat i inclosa al Catàleg insular del Patrimoni Històric de Mallorca, segons s'ha aprovat en la Comissió de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca.

La iniciativa, engegada per garantir a les obres d'art una major protecció i conservació, anirà acompanyada de la inclusió d'aquestes obres a l'inventari general de béns mobles de l'Administració de l'Estat.

Aprovades aquestes propostes de declaració a la sessió plenària del Consell de Mallorca realitzada ahir, la mesura afectarà també altres obres d'art i béns immobles. Així, cal destacar la catalogació de bé catalogat de l'obra de Ricard Anckermann Alberí Dameto i Cotoner, senyor de Bellpuig i capità de la milícia d'Artà, al capdavant dels seus homes desbarata una invasió dels turcs. A l'apartat d'immobles cal destacar el predi de Son Brull de Pollença, el casal de can Forcimanya de Deià i el Parc Mòbil de Marina, antiga Fàbrica Pons ubicada al carrer Joan Miró de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris