nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Els Blauets i la Camerata Sa Nostra, diumenge en concert al torrent de Pareis

L'Escolania de Blauets del santuari de Lluc, dirigida per Baltasar Bibiloni, i la Camerata Sa Nostra, sota la direcció de Barry Sargent, oferiran el tradicional concert del torrent de Pareis.

Aquesta en serà la 37a edició i tindrà lloc el pròxim diumenge, nou de juliol. El recital, patrocinat per la Caixa d'Estalvis de les Balears, començarà a les 17.30 hores i dividirà el seu repertori en tres parts.

A la primera d'elles, el cor i l'orquestra de cambra interpretaran Stabat Mater, de Giovanni B. Pergolesi. La segona part del programa la centrarà la Suite Saint Paul, de Gustav Holst, i, per últim, el cor i l'orquestra junts interpretaran Flors-cançons per a infants, del compositor mallorquí Baltasar Bibiloni.

Les audicions al torrent de Pareis varen començar l'any 1964 per iniciativa del pintor instal·lat a Valldemossa Josep Coll Bardolet, que va estar al capdavant de l'organització del tradicional concert durant una vintena d'anys.

Ambdues agrupacions musicals, molt arrelades a la societat mallorquina, destaquen per la seva qualitat tècnica. La Camerata és un grup sorgit a instàncies de l'entitat que es caracteritza pel seu domini de la música clàssica, mentre que el cor dels Blauets de Lluc sobresurt per la sensibilitat de les seves veus.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris