algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Cuiro, asfalt i velocitat a quasi 40 graus

Unes 1.800 persones participaren a la IV concentració nacional «La 100 en moto Mallorca 2000»

Els reis de l'asfalt varen envair ahir l'Illa. Cap a les 11 hores del matí a Jaume III un soroll impressionant anunciava que se'n preparava una de grossa. Els veïns que encara no havien acabat la son es despertaren de sobte, un incendi?, la ciutat s'enfonsava? Ni més ni menys que 1800 motoristes es preparaven per emprendre una gran marxa en la IV Concentració Nacional «La 100 en moto Mallorca 2.000», organitzat per la Cadena Cien. Era un espectacle amb moltes de vistes: motos de diferents classes, marques "Yamahas, Kawasaki, Honda, Suzuki", velocitat, conductors vestits d'acord amb el vehicle, cuir i sobretot molta de calor, quasi arribava als 40 graus.

A les 10 del dematí va tenir lloc la concentració. Els participants anaven apropant-se amb les seves màquines. El dissabte havien arribat a Palma (algunes ben de matinada) 170 motos de la Península i 20 més que s'hi afegiren per sorpresa. Començaren a rugir els motors. Tenien ganes de partir. Els quedava una jornada divertida i emocionant per davant. I per donar la sortida oficial es comptà amb la bellesa espectacular de Julie Amanda (al·lota Martini, la miss 100 en moto). S'iniciava la «ruta junglera» recorrent tota la zona del Llevant de Mallorca, bon paisatge i molta emoció sobre la carretera però també molta de calor que havien d'espassar-se d'alguna manera. Així és que després de la passejada els moters arribaren a Aquacity, es posaren en remull i ompliren els tobogans i les piscines.

A les 15.30 hores es varen reposar energies amb un gran dinar per a més de 1.000 comensals. A les 18.30 hores, cansats de viatge i de les emocions viscudes, es donà per finalitzada amb gran èxit la IV Concentració Nacional.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris