muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

La Fundació Miró omple d'art la temporada estival amb nous tallers

Avui comença la tradicional «Quinzena artística» per als infants

72056

Les activitats permeten el contacte dels menuts amb l'art.

La Fundació Miró continua en la seva línia d'oferir alternatives a la inactivitat estival. Dues noves iniciatives s'engeguen avui a la seu de la Fundació a Palma, adreçades a diferents tipus de públic: d'una banda, la «Quinzena artística» permetrà que els més menuts entrin en contacte amb el món de la plàstica; de l'altra, un nou taller experimental centrarà la seva atenció en els processos de realització d'obra gràfica seriada.

Realitzada ja en anys precedents, la «Quinzena artística» es durà a terme en dos torns matinals: el primer, des d'avui i fins al 14 de juliol; i el segon, del 17 al 29 de juliol. Les sessions permetran als joves participants internar"se en el món de l'art a través dels seus cinc sentits, com també crear les seves pròpies obres que, com és habitual, seran exposades en una mostra col·lectiva al final de temporada.

En aquesta ocasió, el desenvolupament de la «Quinzena artística» anirà de la mà de Jordi Pallarès, premiat a la convocatòria del 1999 dels premis i beques Pilar Juncosa i Sotheby's. Sota el lema d'«Aquest estiu... fes"te artista!», Pallarès facilitarà als joves participants l'entrada al món de l'art contemporani analitzant, seleccionant, manipulant i creant mitjançant les possibilitats plàstiques i poètiques dels objectes quotidians.

Pel que fa a activitats per a adults, també avui s'inicia el «Taller de treball experimental Ciutat de Palma», que serà desenvolupat també als Tallers Sert al llarg de quinze dies. Dirigit pel reconegut artista i gravador Fernando Bellver, té com a objectiu la realització d'una obra gràfica comuna, tot estudiant les diverses tècniques i el desenvolupament de mètodes per a la consecució d'imatges seriades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris