algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Un passeig per la història de la dansa

La companyia «Ballet Jove Mallorca» estrena el 5 de juliol el seu nou espectacle al Teatre Principal

81588

Algunes de les ballarines que assatgen aquests darrers dies amb la coreògrafa Eva Devis.

La Companyia de Dansa Ballet Jove Mallorca, que dirigeix Maria Antònia Mas des de fa dos anys i mig, presentarà el seu nou espectacle, Danses d'ara, d'abans i de sempre, el pròxim 5 de juliol al Teatre Principal de Palma. Pel nou espectacle han comptat per la il·luminació i la música amb l'enginyer Phil Henry.

Aquest constarà de dues parts diferenciades. La primera, més clàssica, ha estat creada per la directora de la companyia, que amb música neoclàssica i el Faust de Gounod, ha concebut unes peces abstractes, una de les quals ens narra la història d'un violí "que transcendint el plànol físic arriba a l'existencial intentant transmetre els diferents estats d'ànim i etapes de la vida.

Per la segona part la companyia ha col·laborat amb la coreògrafa Eva Davis, que treballa actualment a París amb la companyia de Blanca Li, i que Maria Antònia Mas coneix des que estudiaven al Conservatori. Aquesta segona part consta d'onze peces curtes que tot i que són tan divergents com el flamenc, el tango o la música ètnica africana estan lligades per l'estil personal de la seva creadora. Un estil que comença a trobar el seu camí personal.

Per preparar aquesta part de l'espectacle, que tècnicament pertany al gènere del ballet contemporani modern (que va més enllà de les tècniques contemporànies ja clàssiques d'aquesta disciplina), ha estat necessari impartir als ballarins un curs previ, amb què han aconseguit una evolució técnica que dóna a l'espectacle unes característiques diferents de l'anterior, Música i cançons, que resulta menys clàssic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris