muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

Una vetlada de cinema amb les estrelles

Un centenar de persones assistiren a la presentació del Festival internacional que es farà a la tardor

72548

Els actors convidats per a l'ocasió.

S. Amengual.

Cayetana Guillén Cuervo, Mónica Randall, Assumpta Serna i Eloy Azorín foren presents a la festa de presentació de la quarta edició del Festival internacional de cinema que, com ja informà Diari de Balears, en lloc de fer-se a Menorca es farà a Mallorca el mes de novembre. El canvi d'ubicació sorgeix amb la intenció de donar major difusió a aquest esdeveniment, ja que la nit del dijous a la terrassa de la discoteca Pacha ja va ser prolegomen del seu èxit.

Més d'un centenar de persones assistiren al sopar a base de torrada argentina i posterior festa en la qual, entre d'altres, es pogué veure Natividad Expósito, relacionada fa temps sentimentalment amb el torero d'Ubrique. Pel que fa als actors convidats per la direcció del Festival, a càrrec de Rafael García de Loza, aconseguiren aixecar gran expectació amb la seva arribada més d'una hora després del previst. Cayetana Guillén Cuervo fou la primera a destacar la importància d'un festival d'aquest tipus, que qualicà de «molt familiar» i que amb el seu trasllat a Mallorca podria gaudir de major projecció en disposar de més àmplies infraestructures.

La catalana Assumpta Serna, que afirmà que espera poder instal·lar-se a Espanya de manera molt més duradora, també tingué paraules de lloança per a aquest festival «de vora de casa» i destacà la seva utilitat per oferir una nova perspectiva de les Illes dins de l'àmbit de la cultura.

Aquesta coincidí amb Mónica Randall a considerar que hi ha gent que comença molt apta i que és necessari que tenguin la seva oportunitat. Randall esmentà que a l'àmbit del cinema són pocs els productors existents i que falta suport polític. Quant a ella, esmentà la seva inquietud per poder representar alguna vegada el pesonatge d'una «mestressa desgraciada» enfront dels que sempre li ofereixen de «senyora elegant i protestadora».

Eloy Azorín féu referència a la seva estada a Hollywood en l'entrega dels Oscar. Com se sap, ell prengué part a la pel·lícula d'Almodóvar i destacà que patí l'efecte de «l'estora vermella» en arribar a l'auditori després d'un embús de més de 250 limusines.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris