nubes rotas
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
24°

Breus

• EXPOSICIONS

Quatre Visions Les aquarel·les de quatre artistes mallorquins es poden contemplar des d'avui a les galeries d'art Es Porxo, (Campos) a través d'una exposició en què la frescor, l'encert de l'expressió seran els trets característics per a un dels més difícils llenguatges pictòrics com és l'aquarel·la. Els artistes que exhibeixen la seva obra són Miquel Segura, Vicenç Torres, Tudanca i Luis Vidal, quatre aquarel·listes de coneguda trajectòria i amb l'ofici i sensibilitat suficient com per dominar aquesta disciplina "tal vegada un poc rebel", que tan seductora pot resultar per a l'espectador.EPR.

• PREMIS

Pietro Citadi L'escriptor italià Pietro Citadi rebè ahir el Premi de la Llatinitat 2000, creat fa dos anys per l'Acadèmia Francesa i l'Acadèma Brasilera de les Lletres. Citadi, conegut assagista especialitzat en les obres de Goethe, Proust i Kafka, és el segon autor guardonat amb aquest premi, que compta amb una dotació de 80.000 euros i que en l'edició anterior, va recaure en el seu col·lega mexicà Carlos Fuentes. El jurat, els membres del qual deliberaren via internet des de les Acadèmies de París i Rio de Janeiro, elegí l'escriptor italià per unanimitat, segons precisaren els organitzadors.EFE.

• LLIBRETERS

Liberalització El president del Grup Planeta, José Manuel Lara, demanà ahir al Govern central que ajudi els llibreters a afrontar els seus problemes després d'aprovar el Consell de Ministres, el passat 23 de juny, la liberalització de preus dels llibres de text en els punts de venda. Segons Lara, aquesta mesura de l'Executiu serà «perjudicial» per a tots els llibres i, sobretot, per als minoritaris per tema, llengua i antiguitat. Explicà que, així, els llibres amb major venda desplaçaran aquells amb menys sortida.EPR.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris