algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Maria del Mar Bonet plantejà el joc musical de «Domino» al Festival Grec

La cantant mallorquina actuà a la plaça del Rei de Barcelona

La cantant mallorquina Maria del Mar Bonet va estrenar ahir en el marc del Festival Grec de Barcelona el seu nou espectacle Domino, en el qual deixa de banda la tasca de recuperar temes del cançoner popular català i torna a èpoques anteriors més jazzístiques o de balades. El concert fou a la plaça del Rei de Barcelona a les 22 hores i va oferir un tema amb Adrià Puntí. Avui tornarà a oferir un concert al mateix lloc.

A Domino, Maria del Mar Bonet planteja un joc musical amb una vintena de cançons molt diferents de poetes i cantants del seu voltant, des de Serrat fins a Gabriel Sopeña i Jackson Browne. D'altra banda, Maurizio Scaparro estrenà ahir en el Teatre Poliorama Pulcinella, un text de Manlio Santanelli, creat a partir d'un argument cinematogràfic inèdit de Rossellini, sobre un viatge que una companyia d'actors italians del segle XVII fa de Nàpols a Roma i París.

L'emblemàtic director va presentar ahir el seu muntatge teatral sobre Pulcinella, el personatge de la tradició napolitana que interpreta el també napolità Massimo Ranieri.

Al cap d'un elenc de 16 actors i actrius de la cooperativa Teatrale Gli Ipocriti, Rainieri torna a Barcelona després de 5 anys i d'haver estrenat a la capital catalana L' illa dels esclaus, la darrera obra que presentà Giorgio Strehler.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris