lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Una dona substituirà Ramon com a coordinadora de Cultura del CIM

El Consell farà públic aquesta setmana el nom de l'elegida

65756

Fernanda Ramon surt de l'àrea de Cultura per desavinences.

El Consell Insular de Mallorca està posant tots els seus esforços aquests dies per cercar en el termini de temps més curt possible la persona adequada per substituir Fernanda Ramon en el que fins ara ha estat el seu càrrec, el de coordinadora de Cultura i Joventut de la institució, i la dimissió de la qual es farà activa el proper divendres dia 30 segons declararen fonts del seu partit. Segons apuntaren a Diari de Balears les mateixes fonts, s'està cercant el professional més convenient d'acord amb les competències que haurà d'assumir dins aquesta àrea, per a la qual tasca el CIM ja compta amb més d'un nom que prefereix de moment no avançar per tal «de no crear expectatives».

Malgrat que des del Consell no es va voler donar detalls al voltant de la futura substitució sí que es deixà clar que el nou coordinador del departament serà una dona amb l'objecte de mantenir l'actual acord de paritat del CIM. De moment, el CIM està estudiant entre totes les regidores de l'àmbit municipal per al càrrec vacant i, «el principal requisit que ha d'acomplir és un perfil professional vinculat al món de la cultura», destacaren fonts del PSM.

Així mateix, la futura cordinadora de Cultura i Joventut, el nom de la qual es farà públic en el decurs d'aquesta setmana, ha de tenir certa experiència en gestió cultural amb l'objectiu que les seves funcions duites des d'aquesta Conselleria continuïn en la línia de validesa i eficàcia de les funcions fins ara desenvolupades per Fernanda Ramon, qui per motius «de no identificació» amb l'actual consellera de Cultura, Ma. Antònia Vadell, «decidí amb total honestedat apartar-se de la Conselleria».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris