cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
14°

La Vida en Vers s'acomiada fins setembre amb els «after-poemes» d'Àngela Seguí

La periodista recitarà una selecció de versos de col·laboradors de «Gente a la Última»

La periodista Àngela Seguí clou avui a les 21.00 hores la primera part del cicle «La vida en Vers» al Teatre Municipal de Palma. Sota el títol de Poemes amb DJ, la presentadora del programa Gente a la Última, acompanyada pel disc-jockey i músic percussionista Armando Armenteros i el coreògraf Juan Hidalgo, recitarà una vintena de composicions dels seus col·laboradors habituals, Javier Alarcón, metge forense, i l'economista Epifanio Ibáñez.

Poemes amb DJ combina en una innovadora fusió els texts recitats per Seguí amb una acurada selecció de música ambient d'Armenteros, que els serveix sobre la taula de l'escena en rigorós directe fent servir una taula de barreges amb els seus efectes. L'espectacle es completa amb la intervenció del ballarí i coreògraf Juan Hidalgo, que ha creat tota una sèrie de «performances» a partir de les idees que s'expressen al recital, que serveixen per enriquir i arrodonir la simbologia de l'acte ja que actuen com el seu fil conductor.

Així, doncs, el Teatre Municipal es convertirà avui en cau discotequer i poètic d'«after poemes», en una barreja insòlita dins l'àmbit dels recitals lírics. Aquesta fórmula, si més no sorprenent, sí que és coneguda i practicada a les discoteques de Nord-amèrica i Londres, encara que a Espanya és del tot innovadora.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris