nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Breus

• PUBLICACIONS

«Baixar» novel·les Des de dissabte es pot accedir a través de la direcció www.noveles.com a una editorial electrònica que permet «baixar» d'internet tant obres d'autors novells com títols clàssics de la literatura universal, previ pagament d'1 euro (166 pessetes). Aquest tipus de compra i accés a llibres, conegut com a i-books, és un sistema innovador a Europa i a Espanya, sent Noveles.com els precursors d'aquest sistema. El conseller delegat de Noveles.com, Jorge Martín Nomen, diu que aquest tipus de negoci ja s'utilitza amb èxit als Estats Units, on les llibreries digitals «conviuen» amb les físiques. A més, puntualitza que un dels objectius de l'empresa és donar a conèixer obres d'autors novells que no s'han aconseguit publicar en paper. E.P.

Poesia i veu Quan està a punt de complir-se un any de la mort del poeta Claudio Rodríguez, la col·lecció «Visor de poesía» acaba d'editar una antologia de l'autor de Don de la Ebriedad, a la qual acompanya un CD amb la seva veu, on recita cada un dels seus poemes. Claudio Rodríguez, el poeta i acadèmic que va morir a Madrid el 22 de juliol de l'any passat, és una de les veus més significatives d'aquest segle, que va saber transcendir i elevar la realitat quotidiana amb els seus versos. EFE.

• CONGRESSOS

Saramago i Benedetti Els escriptors José Saramago i Mario Benedetti participaran juntament amb reconegudes plomes internacionals en el XXXIII Congrés de Literatura Iberoamericana, que comença avui a Salamanca i es perllongarà fins divendres. La trobada comptarà amb més de 500 assistents de tots els països d'Amèrica, Portugal i Espanya, segons confirmà el Departament de Literatura Espanyola i Hispanoamericana, organitzador del congrés. EFE.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris