nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

Fons artístic de Joan Miró de Sa Nostra viatja a Bielorússia per un monogràfic

El fons artístic format per la producció gràfica i de gravats de Joan Miró de Sa Nostra, juntament amb el fons de l'Ajuntament de Palma i de la Fundació Pilar i Joan Miró, com també la propietat de diferents col·leccionistes privats viatjaran a l'est per participar en una exposició monogràfica sobre Miró.

Sota el títol Miró i Mallorca, el Museu Nacional de Bielorússia ha organitzat una mostra que aglutina les sèries Mallorca negra, El Pi de Formentor, Ubú a les Balears i una selecció de gravats i litografies de diferents èpoques creatives del genial artista català.

L'exposició, que romandrà oberta als espectadors fins el 4 de juliol, és una proposta que ha estat configurada amb la idea de donar a conèixer l'obra que Joan Miró va crear a Mallorca, com a via per divulgar la imatge de l'Illa a través de la figura del pintor. En conjunt, la mostra permet gaudir de cinquanta peces i de setze fotografies de Miró.

Aquesta iniciativa s'enquadra dins el conveni que Sa Nostra i l'Ajuntament de Palma mantenen amb altres entitats culturals per contribuir a l'intercanvi cultural i millorar el coneixement entre diferents països. A partir d'aquesta cooperació, Sa Nostra va exposar a Palma la mostra La imatge del poder, entorn del realisme soviètic i una selecció d'icones bielorusses dels segles XVI al XVIII.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris