algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Convocats els Premis Bearn i Entorn del 2000 de narrativa i novel·la curta

El municipi de Binissalem continua enguany en la seva línia de tradició literària. L'Ajuntament d'aquesta localitat i Di7 Edició han convocat ja la quarta edició del Premi de Narrativa Bearn, que repeteix les bases d'edicions anteriors.

Amb una dotació econòmica d'1.000.000 de pessetes per al guanyador (500 mil en concepte d'avançament de drets d'autor per la publicació de l'obra, a càrrec de Di7 i l'altra meitat, aportada per l'altra entitat editora del guardó), el premi és un dels reconeixements literaris de més renom a l'illa en què un gran nombre d'escriptors hi participen.

Les obres dels concursants, que han de ser escrits en llengua catalana, han de tenir caràcter narratiu, originals i tema lliure, han de ser enviades al Consistori municipal d'aquesta població (carrer Concepció, 7). Els participants tenen fins el proper 31 d'octubre del 2000 per enviar les seves creacions.

L'entrega de premis, el jurat del qual serà fet públic pròximament, tindrà lloc en el transcurs d'un acte literari previst com cada any, per al pròxim hivern.

Per la seva banda, la revista Entorn de l'Ajuntament de Calvià, conscient de la necessitat de promocionar i estimular la producció i edició de les obres que contribueixin a l'enriquiment de la literatura catalana, convoca la tercera edició del Premi Entorn de narrativa curta, guardonat amb un milió de pessetes a compte dels drets d'autor. L'obra guanyadora serà publicada per Di7 Edició dins la col·lecció Zitzània.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris