cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
25°

«Interpretar avui 'El amor brujo' m'embriaga»

La «cantaora» Ginesa Ortega oferirà el gran concert de Manuel Falla a Costa Nord de Valldemossa

66102

Ginesa Ortega, ahir horabaixa al Conservatori.

S. Amengual.

Quan tenia només cinc anys, se n'anà a una botiga de just devora ca seva per demanar un vestit per actuar a la televisió com a flamenca. No hi havia res de veritat. Tan sols era una aspiració que tenia per veure's vestida com una gran «estrella» i se les hagué de veure amb la seva mare.

Aquesta anècdota, emperò, ja demostrava la seva determinació per dedicar-se a l'espectacle i, amb perseverança i ajuda del destí tan sols tenint dotze anys, va fer la seva primera actuació en públic. Ara han passat anys d'aquells inicis i la consolidació d'aquesta artista ja no deixa lloc a especulacions ni anècdotes, sinó a reconeixement i admiració.

Avui vespre, Ginesa Ortega, en el marc excepcional de Costa Nord a Valldemossa, oferirà la versió del 1915 d'El amor brujo del genial Manuel de Falla. En anteriors ocasions ja ha sentit la calor del públic mallorquí, encara que és la primera vegada que actua acompanyada pel director de la Simfònica de les Balears, Salvador Brotons, que estarà al capdavant d'una representació de quinze músics de l'orquestra.

La sang gitana corre per les seves venes i preparant la seva actuació no dubta a esmentar l'embriagament i la gran motivació que desperta en ella aquest concert en la vesprada «màgica i de gran importància per als gitanos» com és la nit de Sant Joan.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris