algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 22°
18°

Breus

• PREMIS

Rafael Moneo Els arquitectes Rafael Moneo i Enric Miralles varen ser distingits ahir al vespre amb els Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme, respectivament, en el trancurs d'una festa a la qual assistiren representants de la professió i del món de la cultura. El jurat, presidit per l'arquitecte Oriol Bohigas, decidí premiar el Centre Kursaal de Sant Sebastià després d'haver considerat les 36 obres finalistes. En aquest cas, el jurat ha valorat «la significació conceptual del projecte, reflectida en la manera d'interpretar el lloc, amb la força plàstica del resultat final i per la confiança en l'arquitectura contemporània».EFE.

• SUBHASTES

Sotheby's Sotheby's tragué ahir a subhasta a Londres quadres de mestres espanyols com Joaquín Sorolla, Isidre Nonell o Mariano Fortuny, en el que serà la primera venda dels darrers 10 anys dedicada completament a pintors espanyols de finals del segle XIX i principis del XX. En la major part d'aquests artistes, són la inspiració de les tradicions i la història del seu país els elements definitoris de la seva obra, caracteritzada per la lluminositat.EPR.

• PUBLICACIONS

Intrigues L'escriptor Pedro Jesús Fernández (Albacete, 1956) publica la seva segona novel·la, Tela de juicio(Editorial Alfaguara), deprés de l'inesperat èxit assolit amb Peón de rey. En aquesta ocasió, l'autor ofereix al lector una intriga d'un presumpte quadre de Velázquez i la desaparició d'un restaurador del Museu del Prado; tot plegat, des de la seva intenció de «reivindicar la diversió». «He fet aquesta novel·la divertint-me», afirmà ahir Fernández, qui inicia Tela de juicio amb la desaparició d'un restaurador del Museu del Prado que dubta de l'autenticitat d'un quadre atribuït a Velázquez.EPR.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris