nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
20°

La màgia espectacular del foc de la Iguana tornarà a encisar la nit de Sant Joan

Els veïns han aconseguit el vistiplau de Cort per tancar la polèmica de l'any passat

Després del parèntesi de l'any passat, la primera i més universal festa de l'estiu, la vetlada de Sant Joan, tornarà a comptar enguany amb la màgia de la Nit de Foc. Uns 2000 carretons, un quilòmetre de traca, 500 metres de pantalles en cascada, 200 metres de cascada i altres 40 elements pirotècnics més seran emprats per aconseguir un altre èxit d'aquest espectacle, al qual s'espera que assisteixin més de 25.000 persones.

Una trentena de dimonis d'Iguana, dels quals set són percussionistes, contribuiran a fer que tots els assistents gaudeixin de la festa, promoguda per la Federació de Veïns i amb un cost de quatre milions de pessetes. L'itinerari escollit varia respecte d'anys anteriors. Aquest s'iniciarà a les 22.30 hores sortint de les entranyes de la ciutat a través de la Porta des Tren. Tot l'espectacle s'esdevindrà al parc de la Mar a la zona ubicada entre el llac i la murada.

En diferents indrets d'aquesta àrea s'establiran fins a 10 estructures diverses de bastiments de sis metres d'altura protegides amb tanques, i al final del recorregut s'habilitarà un escenari de 10X3 metres a part de diverses tanques més per posar el colofó a aquest espectacle de pirotècnia, del tot emocionant i participatiu.

Per tal de prevenir qualsevol tipus d'incidents, des de l'organització s'ha fet referència a la necessitat que les persones que vulguin prendre part directament en la festa portin capells o mocadors al cap i una vestimenta còmoda i adequada per a l'espectacle.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris