nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Arriba l'Hibritart Festival, l'alternativa d'estiu

Unes 4.000 persones prendran part en aquest acte previst per als dies 7'8 i 9 de juliol a Esporles

75900

Pere Muñoz i Joan Caules amb l'organitzador, Toni Pla.

T. A.

Organitzat per Barbarellapop, la localitat d'Esporles acollirà els propers dies set, vuit i nou de juliol la primera edició del festival cultural Hibritart. Fins a 40 actuacions de música alternativa tant de grups locals, nacionals i internacionals, exposicions de pintura, escultura, cercaviles, representacions teatrals, expositors de literatura, còmic, recitals poètics... en seran el reclam per a aquesta iniciativa, nova a Mallorca, en la qual està previst que assisteixen unes 4.000 persones de diferents procedències.

Tot i l'objectiu de fusionar en un mateix esdeveniment tants formats artístics com sigui possible, la música alternativa n'és l'eix al voltant del qual ha sorgit aquesta iniciativa. Tres escenaris als afores de la localitat acolliran els concerts en els qual es donaran cita grups locals com ara Satellites, La Búsqueda, Sexie Sadie, The Nash, El diablo en el ojo, la Gran Orquesta Republicana o grups nacionals com Manta Ray, Azucarrillo Kings, Alucigenia o Bis a més de grans figures internacionals. Entre aquestes darreres destaquen noms com el de la veu del reaguee Natasha Atlas o el grup anglosaxó de hip-hop, Herbaliser així com Indian Ropeman, entre motls altres grups i artistes. A tots ells s'ha d'afegir el nom de disjoqueis reconeguts en altres festivals.

L'objectiu musical amb què es parteix pressuposa la intenció de donar a conèixer la música, no com a producte de consum, sinó com a part de la cultura: mirada sempre sota un prisma artístic i amb diversió. Pel que fa a les exposicions de pintura i escultura, part d'aquestes s'ubicaran a un gran envelat bereber que s'ha habilitat amb aquest pressupòsit. En ell, de la mateixa manera que en altres espais municipals del poble, s'acolliran obres d'artistes de renom com el del pintor universal Miquel Barceló o de Guillem Nadal i José Aranda, o de l'escultora Mònica Fuster i Joan Costa.

Quant al teatre de carrer, contribuint que el poble gaudeixi directament de la festa d'aquests dies, hi prendran part grups com Trokola, Mariantònia Oliver que presentarà un nou espectacle o el teatre interactiu de la Vanagloria. Per fer possible que tot això sigui un èxit, importants mesures de seguretat s'han establert per evitar aldarulls de relleu.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris