nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

La poesia continua sent el germà pobre de la literatura als Ciutat de Palma

La poesia serà un pic més el gènere menys apreciat dins les modalitats que conformen els premis Ciutat de Palma 2000, les bases dels quals foren aprovades en la Comissió de Govern duita a terme el passat 14 de juny. En l'edició d'enguany, els premis de la ciutat "des de l'any passat són editats per l'Editorial Moll" estan dividits en tres categories, de les quals la modalitat de Llorenç Villalonga de novel·la és el guardó més preuat, amb una dotació de 2.500.000 pessetes.

Per importància econòmica el segueix el premi Antoni Gelabert de pintura, dotat amb 1.500.000 pessetes, i en darrer lloc, el Joan Alcover de poesia, dotat només amb 500.000 pessetes. Les bases per a l'edició d'enguany són similars a les dels anys anteriors, com també la concessió de quatre beques d'investigació destinades a promoure el desenvolupament de projectes d'investigació en les àrees de les Ciències de la Naturalesa i Humanitats i les Ciències Socials.

Com sempre, les obres que hi concursin hauran de ser originals i inèdites i no podran haver-se presentat en cap altre concurs. El termini d'admissió de les obres acabarà el proper dia 3 de novembre d'enguany i hauran de ser lliurades en el Negociat de Cultura de Cort. El veredicte del jurat es farà públic com cada any a principis de gener, durant un sopar oficial.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris