nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

La moda de l'escola Blau desfilarà per la plaça Mercat

Avui també s'inaugura una exposició amb més de 150 treballs dels alumnes

Els estudiants de l'escola de disseny Blau enllesteixen els preparatius per a l'exposició dels seus treballs, que s'inaugura avui a les 20.00 hores del vespre, i per a la desfilada de models que s'esdevindrà passat demà, dijous, tenint com a escenari la plaça del Mercat. Malgrat que l'acte més vistós serà aquest darrer, l'exposició de les diferents especialitats de l'escola es proposa com una opció del tot interessant.

Al voltant de 150 treballs dels diferents cursos seran exposats per a aquesta mostra, en la qual es trobaran des de maquetes d'arquitectura d'interiors, treballs de comuniciació gràfica i publicitària i dissenys de moda i calçat. Tots aquests han estat concebuts pels alumnes amb la mateixa complexitat que si es tractàs d'un encàrrec real, amb coherència amb les bases plantejades que justifiquen el treball i amb bona presentació per tal de fer-los al més atractius possible.

Quant a la desfilada de moda, aquesta es presenta sota el lema de 2000 leches, a través del qual es vol conjugar el vessant més lúdic i jovial de les peces de roba que es mostraran, a més de l'heterodòxia i diversitat d'estils que han conviscut en aquest darrer segle.

Al voltant d'una quarantena de models presentaran les diverses minicol·leccions, en les quals es podran veure propostes del tot innovadores i vistoses. Els uniformes, la vestimenta d'època, la roba antiga de la família, els estils de les tribus urbanes, vestits típics i tradicionals i les mescles ètniques centraran el contingut d'aquesta nova desfilada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris