nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

El Club Elsa celebrà la seva gran revetla benèfica de Sant Joan

Al voltant d'unes quatre-centes persones prengueren part la vesprada de divendres a la gran revetla benèfica organitzada per les sòcies del Club Elsa amb l'objectiu de recaptar fons per seguir endavant amb la seva tasca d'ajuda als més necessitats. Aquesta iniciativa ja s'ha convertit en un esdeveniment social de referència dins dels actes de celebracions de les festes de Sant Joan.

L'acte, que esdevingué al recinte del Poble Espanyol, es destacà en tot moment per la seva gran animació. La festa es perllongà des de les 22.00 hores fins a les 02.00 hores de la matinada amb l'orquestra Bellver que no deixà decaure la festa. D'ella, a més de la reunió de persones solidàries que segons la seva presidenta, Joana Walker, va ser el millor regal, una gran tómbola no deixà que cap ni un dels assistents se n'anàs sense el seu obsequi.

Aproximadament eren 1.400 articles que havien estat cedits per comerços, entitats o simplement per propis particulars i tots ells sortiren. Joieries, productes de decoració per la casa, estris per a la cuina de marques de disseny, làmpades i tot tipus de productes de primera qualitat es rifaren. Així mateix, amb cadascun dels tiquets d'entrada entraren en un sorteig d'un viatge per a dues persones d'una setmana a les Illes Canàries, que també va ser cedit per un majorista de viatges.

Entre sorteigs i regals de la tómbola, a ritme de sevillanes ballades amb molt d'art per les sòcies del club benèfic i pel públic assistent anaven passant les hores en un vespre que acompanyà força. Hi havia preparat refresc per al voltant de mig miler de persones i ahir el club Elsa ja féu la seva obra del dia cedint tot el que no s'havia despatxat a entitats diverses ubicades a Palma que ho necessiten.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris