nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

Breus

PREMIS

Ateneo de Sevilla  

L'escriptor català Andreu Martín ha estat el guanyador de la XXXI edició del Premi Ateneo de Sevilla amb la seva novel·la Bellísimas personas. El guardó està dotat amb set milions i el resultat del certamen fou fet públic ahir en el transcurs d'un sopar junatament amb el dictamen del V Premi Ateneo Jove de Sevilla, per menors de trenta anys, atorgat a Óscar Esquivias per l'obra El suelo bendito, dotat amb dos milions de pessetes. Andreu Martín, nascut a Barcelona el 1949, està considerat juntament amb Manuel Vázquez Montalbán com els màxims representants de la novel·la policíaca espanyola.EFE.

LITERATURA

Marató de poesia  

L'Ateneu Barcelonès celebrà al llarg del dia d'ahir una marató de poesia la recaptació de la qual es destinarà a Veneçuela, Moçambic i Etiòpia, a través d'Intermón. L'acte comptà amb l'escenificació de poemes per a nens a càrrec de Rosa Fité, una actuació de dansa poètica interpretada pels nens del Taller Yisbell i música indú. A la tarda, Jordi Dauder recità Miquel Martí i Pol i s'escoltaren una sèrie de poemes acompanyats a la guitarra per Sebastià Coral. EPR.

ARQUITECTURA

Biennal Venècia  

La setena edició de la Biennal d'Arquitectura de Venècia inicia el seu camí des del dissabte amb la participació de professionals de més de quaranta països que apuntaran les contradiccions de les megalòpolis del tercer mil·lenni i les possibles solucions. La ciutat, menys estètica i més ètica és el lema d'aquesta mostra, que fins a finals d'octubre indicarà les tendències de l'arquitectura mundial en el canvi de mil·lenni, caracteritzat en l'aspecte urbanístic per un creixement, de vegades desmesurat, de la ciutat.EFE.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris