cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
14°

La música, el teatre i cinema centren la vintena d'activitats d'Estiu a la Fresca

Sa Nostra presentà el calendari d'actes en el qual destaca el cicle Música sense Fronteres

Sa Nostra presentà ahir el calendari d'actuacions i activitats previstes per al cicle Estiu a la Fresca que s'encetarà passat demà a les 22.00 hores amb un concert al jardí del Centre Cultural presentat per Trocola amb el títol de Dance paint concert.

Cinema, teatre, espectacles diversos... en són algunes de les activitats previstes a les quals s'ha d'afegir els concerts de Música sense Fronteres que tindran lloc cada dimarts a partir de la setmana que ve.

L'artista de la Baixa Núbia, Hamza El Din serà l'encarregat d'encetar aquestes vetllades musicals dimarts que ve. En setmanes següents a ell seguirà la música de percussió ètnica de Guaranà, els induistes Tarun i Tapan Bhattacharya, el grup Tapsus a capel·la i claqué, Stephan Micus...

Pel que fa a l'apartat de cinema, aquest s'iniciarà dimecres que ve amb la projecció de RKO 281 de Benjamin Ross. La mítica El darrer tango a París de Bertolucci, la històrica Juli Cèsar en homenatge a John Gielgaud, La comtessa descalça i Carta a tres esposes o Eva al desnudo de Mankiewicz, en seran d'altres títols posteriors.

El teatre i l'espectacle també es destaquen com a iniciatives escollides. La companyia Es Garrover amb l'obra Enelamir, una aproximació imaginària a la cultura musulmana de les Illes serà la primera a aixecar el teló el proper dia 26. Un espectacle poètic amb el títol d' Infusió de poesia a càrrec de caterina Amengual, Sebastià Sansó i Magdalena Garzón, entre d'altres, l'espectacle Pacha Mama de Teatre Dada-gugú etcètera en són referents de la programació. El colofó a totes les activitats el posarà la presentació de Licors poètics a càrrec d'Enric Casasses, Pau Riba, Toni Bauçà i Joan Adrover.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris