cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 19°
22°

Uns guardons entregats i rebuts amb el cor

El Grup Serra, Sol Meliá, Cope Mallorca, Francesc Crespí i Llorenç Arbós, insígnia d'or de Sant Francesc

101700

Els guardonats amb la insígnia d'or de Sant Francesc.

«El cor de Sant Francesc vol agrair el suport i de persones i institucions amb uns guardons que es lliuren a qui estimant-nos, estimam». Amb aquestes paraules s'entregaven ahir a la nit a la basílica de Sant Francesc els diplomes d'honor als expresidents del cor, Enrique Izcue i Miquel Ferragut i es feia la imposició d'insígnies d'or a Pere A.Serra, president-editor del grup Serra, Gabriel Escarrer, president del grup Sol Meliá; Xavier Bonet, director de Cope, l'exorganista del cor, Francesc Crespí i el benefactor Llorenç Arbós Garau.

Aquest fou l'acte central de les celebracions del 35è aniversari del cor dels nins cantors que oferiren un gran concert sota la direcció de fra Riera i l'organista Arnau Reynés. El subdirector del cor és Joan Rosselló.

La basílica es va omplir per escoltar les veus d'un cor que «ha assolit al llarg dels anys un nivell de veritable excel·lència amb molta feina i amb alguns entrebancs. Admiram artistes de tota casta i no admirarem un home que es capaç de fer feina amb un element efímer que és la veu com fra Riera?», comentà el presentador de la vetllada Joan Ignasi Canyelles.

A l'acte assistiren el ministre provincial dels franciscans Bernat Nebot la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, el president del Parlament, Maximilià Morales, la delegada del Govern, Catalina Cirer, el regidor d'Educació i Joventut de l'Ajuntament de Palma, Jordi Llabres, el director general de publicacions i director de Diari de Balears, Miquel Serra, la directora de publicitat i vendes del Grup Serra, Carme Serra i la gerent del Daily bulletin, Margalida Magraner.

«Entenc els mèrits d'aquestes persones que ens acompanyen aquesta nit i que han contribuït i contribueixen de manera molt important perquè el cor vagi endavant. La música perquè sigui efectiva necessita poder-se expressar i totes aquestes persones ho fan possible. El meu mèrit no és tant», digué Francesc Crespí que va transmetre l'agraïment al cor en nom de tots els guardonats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris