lluvia ligera
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
18°

Mabel Garrido, la nova concursant de Gran Hermano, visqué a Mallorca

Va fer feina en una botiga i els caps de setmana cuidava nins d'Amadip

Se'n va anar Mónica Ruiz de la casa de Gran Hermano i hi entrà Mabel Garrido, una al·lota de Conca que viu a Madrid, o una madrilenya que viu a Conca però que fa anys que va viure a Palma, en el carrer de Blanquerna 84, damunt la pastisseria Arroyo on ahir al matí es comentava l'esdeveniment.

De Mabel han contat moltes coses en poc temps: que és altruista fins a la mort, que no ho és tant, que és una bona dona, que el seu company és policia, que el seu marit és policia, que el pis al·ludit és seu, que és llogat, que és de mentalitat un tant hipiosa, que és molt directa, que és ordenada i molt treballadora... Perquè ja saben el que passa quan una o un entra en aquest programa: que surt pràcticament tot, sobretot el seu passat, a relluir. El cert és que Mabel va repartir la seva vida mentre va viure a Palma entre la família, el treball i la solidaritat, predominant sempre el positiu sobre tota la resta.

«O guanya aquest concurs, o la treuen a la primera», va comentar una amiga seva, Àngeles Mañez, d'Ultima-Hora Ràdio, que la va conèixer ara fa sis anys fent ambdues un curset d'informàtica, finançat per l'Inem en W-Omega de Palma. «Era una bona al·lota , almenys aquesta impressió em va causar. Anys després me la vaig trobar despatxant en una botiga de regals a Oms. Em va contar que quan va tenir el seu primer fill tenia 15 anys». La botiga en qüestió és Artemis, en la que va treballar durant sis mesos.

En la botiga de veïnat, Maria, la propietària va assenyalar que és una bona al·lota, molt amiga dels cans «com jo». Mabel va comprar un bulldog francès al jove que es vestia de pallasso en el carrer Oms per guanyar-se unes monedes al dia.

Sembla que va pagar per ell unes 40.000 pessetes. És el bulldog que va mostrar el passat dimecres en el reportatge que li feren en família a manera de presentació.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris