nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Breus

• MARATONS

Fotògrafs de Nikon Sota el títol de Novè diumenge fotogràfic Nikon. Ciutat de Barcelona, que es durà a terme el 18 de juny, aquesta marató podria aconseguir el rècord Guinness de fotografies realitzades, segons els responsables del concurs. De moment s'hi han inscrit unes 5.000 persones i, segons els organitzadors, si el ritme d'inscripcions continua com fins ara, se superaran les 54.930 fotografies que volen aconseguir el rècord Guinness a la novena edició. El nombre màxim de participants és de 6.000 persones, que hauran de plasmar en dotze instantànies llocs, personatges, símbols i ambients de Barcelona. Entre les novetats d'enguany destaca una nova categoria, la de fotografia digital.EPR.

• ARQUITECTURA

Palau de la Música El Palau de la Música Catalana oferirà visites gratuïtes el 21 de juny per commemorar la Festa de la Música, segons informà la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música. Les visites arquitectòniques seran de franc per a tots aquells que obtenguin prèviament la invitació a les taquilles del Palau o a la botiga Les Muses del Palau. Els horaris i els idiomes de les visites seran els habituals, és a dir, de 10 a 15.30 hores, en català, castellà i anglès, encara que les places es limiten a 55 persones per visita.EPR.

• TRASPÀS

Attilio Bertolucci El poeta italià Attilio Bertolucci, un dels majors talents de la literatura italiana contemporània i pare dels directors de cine Bernardo i Giuseppe, va morir ahir a Roma a l'edat de 89 anys. Bertolucci, autor d'obres com Fuochi in novembre, estava malalt des de feia temps i morí a primera hora de l'horabaixa al seu domicili romà acompanyat per la seva dona, Ninetta, i el seu primogèntit, Bernardo.EFE.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris