nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
22°

«Vaig pecar d'ingenuïtat en entrar a Gran Hermano, però ho tornaria fer»

Mónica Ruiz afirmà que ningú no tenia dret a treure a llum el seu passat

«Tot el món comet errors. Jo en vaig cometre un fa molt de temps i el tenia oblidat». Amb aquestes paraules la que fou concursant de Gran Hermano, la mallorquina Mónica Ruiz, sensiblement afectada, reconeixia el seu passat.

La jove, que ahir vespre en el programa comptà amb el suport de la seva mare, Maria Barea, insistí que li havien fet molt de mal i que «ningú no tenia dret a treure aquesta plana passada simplement per prendre part en un concurs».

Mónica explicà que coneixia l'expectació creada al voltant del programa televisiu i reconegué que en entrar a la casa de Soto del Real pecà d'ingenuïtat, però es justificà de fer-ho «cegada per la il·lusió». Així mateix, assegurà mai no es podia pensar que algú podria arribar tan enfora i que tornaria repetir l'experiència.

Pel que fa a la seva sortida de la casa, la mallorquina afirmà que ho féu pels seus companys. «No tenia dret que ells me veiessin patir sense poder-los explicar el perquè. Quan vaig sortir ho vaig fer per ells i, és clar, per la meva família, que aquests dies m'ha demostrat que és el més valuós que tenc».

Quant als companys que deixà a la casa, posà en relleu que amb ells passà uns dels millors dies de la seva vida i tingué grates paraules per a tots ells.

D'altra banda, una nova concursant, Mabel Garrido, entrà ahir a la casa de Gran Hermano en substitució de Mónica. Mabel, madrilenya resident a Conca, és auxiliar d'infermeria, està casada i té tres fills. Del seu caràcter es destaca la seva molta paciència.

Finalment, Marina fou la concursant que deixà la casa. Ara només queden tres concursants de la primera setmana.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris