cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

Breus

• LITERATURA

Raimon Panikkar El filòsof i teòleg Raimon Panikkar rebrà aquest horabaixa la condecoració de Cavaller de les Arts i les Lletres del Govern francès. El cònsol general de França a Barcelona, Christian Rouyer, entregarà la condecoració a Panikkar en el transcurs d'una cerimònia que es durà a terme a les 19 hores a la residència del cònsol general. També assistirà a l'acte Josep Antoni Duran Lleida, conseller de Governació i Relacions Institucionals.EPR.

• ARQUEOLOGIA

La ruta dels ibers El jaciment ibèric de Can Olivé de Cerdanyola del Vallès s'ha incorporat a l'anomenada ruta dels ibers, una iniciativa impulsada pel Museu d'Arqueologia de Catalunya que té com a eix vertebrador la prehistòria i l'antiguitat. La ruta dels ibers contempla sis trajectes diferents que representen les sis tribus ibèriques més importants. El poblat de Can Olivé forma part de la Laietana ibèrica i amb el puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet constitueixen un dels dos jaciments que integren la ruta dels laietans. El jaciment de Can Olivé forma part de la concepció de Museu de Cerdanyola.EPR.

• PUBLICACIONS

Marfuga en Braille La novel·la guanyadora del II Concurs Literari Roc Boronat, Marfuga, de l'autor novell Germán Maetzu, apareixerà pròximament publicada en sistema Braille i sonor per l'ONCE i en format tradicional per Edicions Proa. El concurs literari, que convoca el Centre de Producció Bibliogràfica de l'ONCE, va premiar Maetzu el desembre dins l'apartat de Narrativa d'aquest premi. La novel·la narra la història d'un corredor de comerç que és menyspreat per la gent que l'envolta i que viu tancat en el seu món oníric.EPR.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris