nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Els creadors de moda balears s'ajunten per promocionar les seves obres

Demà es presenta a Inca la nova associació de dissenyadors de Mallorca i Eivissa

Després d'un any de gestions i de passes per aconseguir-ho demà es presenta al centre Bit d'Inca la recentment constituïda Associació Balear de Dissenyadors de Moda i Empreses Complementàries (ABD).

Una dotzena de creadors de les illes de Mallorca i Menorca, entre els quals es troben noms com ara el de Xisco Caimari, Joana Maria Borràs, formen part d'aquesta nova entitat, que comença a caminar presidida per Tolo Crespí. Pel que fa a Eivissa, la pitiüsa major, en ja tenir un comitè de moda propi, no ha tingut participació en el sorgiment d'aquest nou ens però es compta amb ella perquè més endavant es duguin a terme iniciatives conjuntes de projecció exterior, tant a les passarel·les de moda peninsulars com estrangeres, de totes les Illes Balears.

Així doncs, l'associació parteix amb l'ànim d'agrupar tot col·lectiu de dissenyadors de les Balears, un sector que val a dir que en els darrers anys està aconseguint importants resultats amb la realització de productes de qualitat i reconeguts entre els cercles més selectes del món de la moda. En el sorgiment de la nova entitat hi han col·laborat la Cambra de Comerç, la patronal Pimem i el Govern de les Illes, a través de la Conselleria de Comerç i Indústria.

Entre les iniciatives previstes més imminents es destaca l'assistència a fires de tendències com Premiere Vision de París, Pitti Imagine Filati de Florència, Moda In de Milà o el Círculo Textil de Barcelona. En el decurs de la presentació es donaran a conèixer algunes de les noves creacions d'aquests dissenyadors a través de vídeos i diapositives. La darrera de les incursions del món de la moda de les Balears ha tingut com escenari la ciutat australiana de Melburne, on fa tres setmanes Tolo Crespí i Joana Maria Borràs mostraren amb gran èxit els seus darrers models.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris