cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
24°

Edicions de tot gènere es donen cita al Centre de Cultura de Sa Nostra

L'Obra Social i Cultural presentà al públic les seves més recents publicacions

97140

Autors i representants de l'entitat, ahir al Centre de Cultura.

C. Viera.

Un total de vuit llibres de recent edició foren ahir presentats en societat pels responsables de l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra. Editats en les col·leccions de poesia El Turó i narrativa Tià de Sa Real, els volums constitueixen la darrera fornada de publicacions de l'entitat, entre les quals figuren les obres guardonades amb els premis Miquel Àngel Riera convocats anualment per Sa Nostra.

Blue Hotel és el títol del poemari amb què el castellonenc Iban Llop aconseguí el guardó de Sa Nostra, un treball de línia amorosa en el qual les composicions s'articulen en l'eix del principi i fi d'una relació. Quart poemari d'aquest jove autor que ja ha vist editats altres quatre volums, Blue hotel va ser presentat al costat de la novel·la guanyadora del Miquel Àngel Riera, la reflexió De funàmbuls i laberints signada per Guillem Rosselló i Bujosa.

Juntament amb el treball de Llop, el gènere poètic va tenir destacada presència entre les novetats presentades ahir per Sa Nostra. Així, l'entitat presentà La posada de la núvia, el poemari de marcada estètica barroca amb què Llorenç Moyà repassà les estances de la seva sumptuosa llar. També important és la recopilació de la Poesia completa de Guillem Cabrer, recopilada i estudiada per Nicolau Dols i Gabriel de la S.T. Sampol a partir de l'obra publicada pel poeta. Dins del gènere de l'assaig s'emmarca l'Epistolari familiar d'Antoni Maria Alcover editat i analitzat per Gabriel Barceló Bover a partir de la correspondència de l'autor entre els anys 1896 i 1931.

Entre les novetats editorials figura també la Fi de segle de Jean Serra i els poemaris Daltdelvers i Silencis de migjorn, de Joan Gomila i Andreu Terrades, respectivament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris