nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Norma Còmics engega a Palma una nova publicació d'àmbit estatal

L'editorial 17x24 s'estrenarà amb el primer número de la revista «Creativa»

74416

Àlex Fito participa al número inaugural de «Creativa».

Un nou segell editorial impulsat des de l'establiment de Norma Còmics a Palma s'acaba de crear sota el nom de 17x24. L'objectiu primordial de donar alè a la producció i promoció de la historieta gràfica, especialment en la llengua catalana, serà evident en el seu primer producte, el número inaugural de la revista Creativa que serà al mercat en dates properes.

Segons explicà el principal encarregat d'aquest projecte, Joan Miquel Morey, el que temps enrere era una proposta es materialitza ara en un primer número que aglutina creacions d'autors reconeguts i novells, entre els que figuren les signatures de Max, Àlex Fito, Tomeu Seguí, Paco Díaz, Abulí, Guillem March i Tomeu Morey.

L'aportació teòrica vendrà de la mà d'un dels principals especialistes a nivell estatal, Jesús Quadrado, que comptarà amb secció fixa a la publicació, i es completarà amb un altre espai per a la crítica pel que desfilaran algunes de les signatures més destacades en l'especialitat.

Segons indicà Morey, el propòsit de la publicació és alternar els números dedicats a diversos autors amb monogràfics centrats en un únic dibuixant, com és el cas de Tomeu Morey, que ocuparà per complet les planes del número 2 de Creativa. Amb una tirada de 2.000 exemplars en castellà i 1.000 en català, aquesta revista de distribució estatal serà presentada amb actes prevists arreu de les comunitats al final de l'estiu.

Així mateix, l'editorial 17x24 preveu el llançament d'altres publicacions, com és un recull de creacions dels autors que han pres part a la darrera edició de Còmic Nòstrum, historietes traduïdes íntegrament al català.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris