nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Breus

• HOMENATGES

Gabriel Alomar El president del Govern balear, Francesc Antich, presidí ahir al Consolat de la Mar l'acte de signatura del conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Obres Públiques, Habitatge i Transports, el Col·legi d'Arquitectes de les Balears i la Banca March per dur a terme l'homenatge a l'arquitecte Gabriel Alomar i Esteve. El conseller Josep Antoni Ferrer; el president del Col·legi d'Arquitectes, Antoni Ramis, i el conseller delegat de la Banca March, Francisco Verdú, posaren la seva rúbrica a un conveni per dedicar una exposició i tres col·loquis per difondre, per primera vegada, l'obra de Gabriel Alomar, una de les figures més significatives de Mallorca en el camp de l'arquitectura i l'urbanisme. DdB.

• LITERATURA

Lectura poètica El Centre de Cultura de «Sa Nostra» va ser ahir l'escenari d'una nova lectura poètica. Dins del cicle de «Poesia de Paper», l'escriptor Pablo del Barco oferí un recital dels versos en el qual es pogueren sentir composicions extretes de la seva extensa trajectòria. Entre les obres publicades per aquest autor sevillà figuren Libro blanco para la paz, El animalario estrafalario o Cuerpo canto, instante, historia. DdB.

• EXPOSICIONS

La dona afgana El Casal Balaguer de Palma serà la seu on, a partir d'aquest vespre, s'exposarà una mostra fotogràfica organitzada per Metges del Món a fi de conscienciar la societat sobre la terrible situació de la dona afgana. La mostra s'inaugurarà a les vuit d'aquest vespre, just després de la conferència sobre el tema que oferirà l'experta Sapiri Hakami, que tendrà lloc a partir de les set i mitja de la tarda. DdB.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris