cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Brotons accepta ser el principal director convidat de la Simfònica

El mestre acaba com a titular l'agost i oferirà set concerts la temporada que ve

El director titular de la Simfònica Ciutat de Palma ha acceptat la proposta de la junta directiva de la Fundació Balears per a la Música, presidida pel conseller Damià Pons, per la qual passarà a ser el principal director convidat de l'orquestra la propera temporada. Brotons, que com ja informà aquest diari acaba el contracte el mes d'agost i no serà renovat com a director titular, està previst que estigui al capdavant de la Simfònica en set o vuit concerts.

Les dates d'aquests encara no han estat acordades per la comissió artística de la Fundació, que aquests dies treballa en la confecció del calendari. Així i tot, el gerent de la Fundació, Carles Rubio, explicà que aquests era previst que es distribueixin entre la temporada d'abonament que cada any fa l'orquestra a l'Auditòrium i d'altres concerts especials. Rubio també posà en esment que amb molta possibilitat la temporada s'enceti el proper dia 12 d'octubre amb la intenció d'ampliar el nombre de concerts.

Aquesta política parteix del propòsit de fer més palesa la presència de l'Orquestra de les Balears entre la societat mallorquina i a la vegada diversificar les seves actuacions, no només a Palma i concretament a l'Auditòrium, sinó per les altres illes i localitats de la Part Forana mallorquina. Per aquests tipus de concerts, a manca d'espais amb capacitat a bastament per albergar tota l'Orquestra, es pensa en la possibilitat que siguin petits grups els que la representin.

A mitjan i llarg termini, Rubio també té en ment que l'Orquestra pugui realitzar algunes gires per la Península i l'estranger per donar a conèixer el nivell que la Simfònica ha arribat a assolir, dins de la categoria mitjana i incrementi la seva projecció fora de la Comunitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris