nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Tot a punt per a l'estrena a Sitges de la producció balear «Fi de partida»

L'obra dirigida per Tompa s'estrenarà passat demà a l'Espai Mediterrani

Mitjançant la selecció de quatre espectacles, entre els quals es troba la producció Fi de Partida, el teatre illenc vol expandir la seva projecció a través de la participació en el Sitges Teatre Internacional, que s'inicià ahir amb l'escenificació de l'obra Quan ses bísties volaven a càrrec de la companyia Au Ments. El delegat de Cultura del Govern balear, Joan Arrom, presentà al Festival els treballs de les Illes per tal de donar a conèixer a Catalunya els projectes de l'escena balear.

Com a producció estrella s'estrenarà passat demà en el marc del Festival la producció del Govern Fi de Partida, de Samuel Beckett, sota la direcció del francès Gabor Tompa i amb un elenc d'intèrprets illencs com són Enric García, Salvador Oliva, Manel Tubert i Aina Frau, com a fruit d'un càsting elaborat al Teatre Principal. Una obra, de 90 minuts de durada, que recrea la situació de dues parelles de personatges tancades en un espai i que esperen el final del món, que no acaba d'arribar.

Després d'enllestir els darrers preparatius i de l'assaig general que va tenir lloc ahir, l'equip tècnic i artístic de les Illes es prepara per desembarcar a Sitges, on presentarà el fruit d'un intens i enriquidor treball interpretatiu. Un esdeveniment que es desenvoluparà a l'Espai Mediterrani (amb capacitat per a 350 espectadors), en què el disseny de l'escenografia ha estat a càrrec de Tompa, mentre que la realització i el vestuari provenen de la mà del Teatre Principal de Palma.

Conjuntament amb Au Ments, presentà també ahir el seu treball en la sala Retiro el grup Gom Teatre amb l'espectacle de música en directe Poeta en bicicleta, sobre els textos poètics del cantautor mallorquí Guillem d'Efak.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris