nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

«Tricicle 20», dues dècades de trajectòria artística a través de la interactivitat

La formació catalana estrenà a Palma un espectacle commemoratiu en què reuneix tot el seu treball escènic

L'entranyable Tricicle de sempre es presentà ahir a l'Auditòrium de Palma amb petites dosis de novedosos ingredients que feren encara més especial el seu humor. Un humor que tal com el qualifica la pròpia formació catalana, «és senzill, absurd i ingenu, i connecta fàcilment amb la gent mitjançant l'expressió corporal». Amb Tricicle 20 com a instrument escènic, Carles Sans, Paco Mir i Joan Gracia ofereixen un espectacle commemoratiu en què es recull una col·lecció d'esquetxos com a fruit de dues dècades de trajectòria artística.

Tot un homenatge als seus seguidors que a través de la interactivitat poden escollir el que volen veure d'entre un menú de vint escenes seleccionades prèviament per la companyia. «Malgrat que la intenció és representar cada cop un espectacle diferent ens hem adonat que a l'hora de l'enquesta entre el públic (que serveix per confeccionar la programació de la funció) tothom sol·licita els mateixos esquetxos, com els nadons de Slastic o les hostesses d'Exit», exposà Gracia.

Des que Tricicle inicià la seva carrera, la companyia no ha abandonat la seva característica línia humorística. Un mètode interpretatiu que té com a objectiu fer riure l'espectador a través del gag i en què tal com assenyalà Sans, «el gènere Tricicle és molt difícil de reproduir perquè es tracta d'un estil molt delicat que segons com es porti a terme pot originar un autèntic desastre escènic».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris