nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

El amants del llibre d'ocasió tenen avui una cita al passeig des Born

La Fira dedica el diumenge de cloenda als saldos, edicions velles a bon preu

99464

El Born es converteix durant el diumenge en el punt de trobada de les oportunitats literàries. I és que en el seu darrer dia, la Fira del Llibre, dedica la jornada al llibre d'ocasió, que només es pot trobar si hom domina l'art de la recerca, el de remoure i el de tenir temps suficient com per tirar-hi hores i hores. D'entre les llibreries i distribuïdores que es poden consultar al llarg d'una rambla amb un total de 39 estands expositors, destaquen aquelles que durant els anys han anat acumulant un fons de publicacions considerable que per un motiu o altre no han pogut liquidar i destinen al dia dels saldos.

Cada llibreria rep diumenge al matí una mitjana de tres o quatre capses repletes de publicacions de tot tipus que posarà a la venda a bon preu per tal de fer neteja. Segons els propietaris de les llibreries, són exemplars de llibres ja exhaurits, còmics, edicions amb alguna tara o llibres vells que generalment ja no es troben a les llibreries o dins dels circuit normal de venda o l'editor no ha pogut tornar.

«Aquesta és una bona oportunitat per adquirir a bon preu una gran varietat de llibres. A darrera hora venem exemplars a vint duros», comentà la responsable de la distribuïdora Rotger qui assegurà que en la fira de l'any passat comprà un llibre amb una petita tara per mil pessetes, quan el cost inicial del qual era de 10.000 pessetes. Els llibres no solen costar més de 500 pessetes i són exemplars que poden tenir 3 anys d'antiguitat els més nous i fins a 40 els més antics.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris