nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

La Creu Roja ja vetlla per la seguretat dels banyistes de les platges de Palma

Fageda assegura que «la seva presència dóna molta tranquil·litat»

Ja és oficial. Des d'ahir setze persones, dues al·lotes i catorze al·lots, vigilen la seguretat dels banyistes del terme municipal de Palma, gràcies al conveni que un any més han signat l'Ajuntament de Palma i la Creu Roja. No s'assemblen molt als protagonistes de la popular sèrie protagonitzada per David Hasselhoff, Pamela Anderson, Erika Eleniak i companyia, però són molt més reals i això, a l'hora de parlar de seguretat és el que compta.

El batle de Palma, Joan Fageda, i la regidora de Sanitat, Maria Crespo, varen voler compartir amb ells les primeres hores de servei sobre la platja de Palma de la temporada estival del 2000. Precisament va ser Fageda qui va ressaltar que «aquesta és la constatació empírica que les nostres platges estaran molt ben vigilades i cuidades fins el 30 de setembre. Ara tan sols hem d'esperar que no hi hagi d'haver moltes d'intervencions».

De totes maneres, s'ha de destacar que la majoria de les actuacions dels socorristes s'han centrat en atendre picades d'insectes o d'animals marins, especialment grumers. Fageda va destacar que «és molt agradable que aquests joves siguin a les nostres platges, perquè fan una gran sensació de seguretat».

Els setze professionals de la Creu Roja veuran reforçats els seus efectius amb la presència de voluntaris a les platges durant els caps de setmana per tal de poder complir amb els torns amb absoluta regularitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris