tormenta
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
19°

Una festa amb una àmplia projecció social

Els principals representants dels diferents sectors de la societat balear no faltaren a la gran cita

Els Siurells són una gran festa popular que congrega nombroses personalitats, representants polítics, culturals, socials i de tots els àmbits. I d'això deixaren testimoni més de mil persones que compartiren la vetlada del premis del Grup Serra.

La taula presidencial amb Pere A. Serra, president del Grup Serra, fou compartida pel president del Govern Francesc Antich; el president del Parlament, Maximilià Morales; la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar; la delegada del Govern, Catalina Cirer; el batle de Palma, Joan Fageda; i el fiscal cap de Balears, Antonio de Vicente Tutor.

La directora de publicitat i vendes del Grup Serra, Carme Serra; el vicepresident del Grup Serra, Sebastià Ginard; el responsable de GBM, Jesús Boyero, i alts càrrecs de l'empresa varen fer d'amfitrions als convidats.

A més dels polítics que entregaren els guardons hi foren presents la majoria de consellers, directors generals com el de Cultura, Pere Muñoz, o el de relacions institucionals, Pere Fullana, i nombroses autoritats municipals de l'Illa.

El sector de la cultura també estigué prou representat amb artistes com els pintors Ramon Canet, Pep Llambies, Riera Ferrari, Rafa Forteza, Joan Bennàssar, Francesca Martí, Maria Carbonero, Teresa Matas o Natacha Zupán. Els escultors Pep Canyelles i Jaume Mir, la poetessa Antònia Arbona o Toni Perera Fons, entre altres.

Els empresaris també tingueren el seu lloc destacat a la convocatòria com ara David Stein; la família Hidalgo, d'Air Europa;Felipe Navío, d'AECA; Pep Garcias, de Gráficas Garcia; Ricci, de Majórica; Matias Kühn, de l'immobiliària Kühn & Partner.

Assistiren el president de Sa Nostra, Miquel Capellà, i el delegat general de La Caixa, Josep Francesc Conrado de Villalonga.
També el príncep Txocotua i José Antonio Segurado, president del Club Ultima hora.
Els texts han estats fets per J. Nicolau, A. Bassa i les fotos de J. Torres, J. Morey, T. Ayuga, T. Montserrat, J. Aguirre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris