algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

La perruqueria cibernètica, una solució per als professionals sobreocupats

Salvador Martín inaugurà un saló d'estètica on els clients poden accedir a internet

Donar una solució definitiva a aquells clients amb una professió liberal que no troben un espai per visitar la perruqueria com a conseqüència d'un excés d'ocupacions. Aquest és el propòsit que pretén l'estilista Salvador Martín mitjançant la inauguració a Palma de la primera perruqueria cibernètica de tot l'Estat espanyol.

I és que la nova sucursal de la firma Martín, peluqueros estilistas, ubicada des d'ahir al carrer Pere Dezcallar i Net, ofereix a la seva clientela la possibilitat de treballar o de distreure's navegant per la xarxa d'internet a través de quatre ordinadors portàtils, instal·lats amb total comoditat per a l'usuari als mateixos tocadors. Un fet que no suposarà un cost addicional per al servei que dóna el saló d'estilistes. D'aquesta manera, els aparells informàtics rendibilitzaran aquell temps perdut que suposaven els processos llargs de perruqueria, com ara les permanents, els tenyits o els tractaments especials per als cabells de llarga durada.

Tal com assenyalà Salvador Martín, «la idea va sorgir a través d'una conversa amb l'empresa informàtica CCR, amb la qual finalment vàrem arribar a un acord: així el client podrà gaudir d'una sessió cibernètica alhora que té cura dels seus cabells. A més, si arriba el cas l'usuari podrà portar el seu portàtil i connectar-se a les nostres instal·lacions».

Amb una inversió tècnica d'un milió i mig i una de global de 16 milions de pessetes per al condicionament del local, Martín desitja que la seva pionera idea serveixi d'exemple a seguir per a la resta de professionals del sector. L'estilista que porta al negoci des de l'any 1979 opina que «aquest gremi, com d'altres, també s'ha de modernitzar i adaptar-se a les noves tecnologies». Tota una revolució informàtica que fa 21 anys no es podria haver arribat a imaginar que envairia el seu negoci.

«Malgrat que la idea inicial es planteja per a professionals liberals, el saló també oferirà el mateix servei a la resta de ciutadans, que en el cas de no tenir experiència comptaran amb el nostre assessorament a través de l'acord amb CCR».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris