algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

El tàndem artístic Lladó estrena al Municipal «Poemes en escena»

Els germans Miquela i Rafel Lladó actuaran aquest dimarts a partir de les 21 hores al Teatre Municipal de Palma dins del cicle de recitals de poesia La vida en vers, organitzat per l'Ajuntament. Els dos artistes han desenvolupat diferents tasques al llarg de la seva carrera profesional. Miquela dins del món de la cançó popular com a veu de la formació Música Nostra i Rafel en l'àmbit teatral com a escenògraf.

Sota el nom de Poemes en escena, aquest especial tàndem artístic exposarà un interessant exercici poètic que se subtitula Retrat d'una dona urbana. Mosaic de poemes. Un recital acompanyat per elements de la vida quotidiana i d'imatges amb sorpreses durant tot l'espectacle. La premissa del subtítol s'anirà desgranant amb cada una de les paraules que la composen, de manera que el públic primer s'endinsarà en el «retrat» com a representació d'una persona, fins arribar a «dona» en representació del sexe femení. Els germans Lladó s'han centrat en cada un dels mots i hi troben referències poètiques d'autors mallorquins. Al final de la representació als assistents els espera un imprevist, una petita festa sorpresa que atorga a l'espectacle literari un punt més de llum i de color.

Els intèrprets fan a més una proposta d'allò més original: en el cas que durant el muntatge soni qualque telèfon mòbil, el propietari haurà de pujar obligatòriament a l'escenari i retransmetre la seva conversa a través de l'escenificació. D'aquesta manera, de ben segur que la diversió està garantida per al públic que s'apropi al Teatre Municipal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris