muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Sant Jordi 2000 escolta el camp i la natura

Ahir s'inaugurà una nova edició de la trobada excursionista amb uns 2.000 joves escoltes i guies

Sota el lema «Escolta el camp», a les 12.00 hores del migdia d'ahir quedà inaugurada una nova edició del Sant Jordi 2000, en què per primer cop hi prenen part associacions d'escoltes i guies de totes les Balears.

Poc abans de tenir lloc l'acte, consistent en una xerrada seguida del cant d'algunes de les cançons dels excursionistes, arribaven al bosc de la Porciúncula de l'Arenal els darrers participants procedents de Menorca per prendre part en aquesta trobada històrica que es perllongarà fins demà horabaixa.

Hi prenen part uns dos mil infants i joves d'entre cinc i devuit anys, a més d'un nombre important de monitors.
Distribuïts en cinc campaments, cadascun amb unes quatre-centes persones, tots de colors diferents i amb el nom d'un dels vents, els participants reberen la visita del batle de Palma, Joan Fageda, que intercanvià opinions amb alguns dels joves escoltes i guies de les vuit associacions que hi prenen part.

La jornada es dedicà a diferents activitats duites a terme per subcamps i consistents en jocs i activitats de tot tipus que havien estat preparades prèviament pels joves. Així mateix, també s'acabà de muntar i distribuir el campament i es va realitzar l'agrupament dels guies i escoltes agermanats.

Avui dematí, diada de portes obertes, està prevista la visita al campament del president del Govern de les Illes, Francesc Antich, entre d'altres autoritats autonòmiques i insulars.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris