cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

Mites de la música per a totes les butxaques

La Fira del Disc subhastarà objectes dels Beatles, Clapton, Elvis i d'un llarg etcètera de primeres figures

La primera edició de la fira del disc s'aventura de luxe. Prevista per als propers dies sis i set de maig, el departament de discs d'El Corte Inglés mostra un petit avançament d'algunes de les curiositats que en ella es podran, si més no adquirir, si observar de ben a prop.

Des d'un vestit que s'atribueix a un jove John Lennon amb el qual prengué part a una obra de teatre a Liverpool en els anys cinquanta, a una guitarra Fender signada per Eric Clapton o un raríssim autògraf d'Elvis Presley dedicat al seu productor de RCA Records i un llarg etcètera són mostra d'alguns dels reclams amb els quals s'anuncia l'estrena d'aquesta mostra.

Tots ells pertanyen a col·leccions privades i està previst que siguin trets a subhasta. Per exemple, el vestit de Lennon té un preu de sortida superior al milió de pessetes i fou adquirit fa anys en una subhasta a Sothebys, mentre que l'autògraf d'Elvis sortirà per 250.000 pessetes.

A la subhasta tots els estils musicals tenen el seu objecte representatiu, fins i tot els aires llatins i hispans amb fotografies dedicades d'artistes com ara Salomé o Los tres sudamericanos que es podran adquirir per preus de sortida de 2.000 pessetes. Entre la llarga llista d'objectes curiosos i extremadament atractius per a molts que s'exposen a El Corte Inglés, també s'hi troba un tros de tela que va pertànyer a un escenari en el qual hi feren un concert els Beatles a Hamburg o un autògraf de Jimmy Hendrix i dos discs de platí de Bryan Adams pel seu disc Reckless i de The Queen pel seu gran èxit amb The Game.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris