algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

Sa Nostra referma vells vincles amb el Cicle de Literatura Iberoamericana

S'iniciarà dimarts amb un especial sobre el guionista cubà Gutiérrez Alea

81574

A la imatge, Magdalena Aguiló amb el cordinador del cicle, Reynaldo González.

J. TORRES.

El Centre de Cultura de Sa Nostra s'ha fixat amb una ferma voluntat acostar els lligams que configuren el pont existent entre la literatura llatinoamericana i l'espanyola. Tant és així, que a partir de la setmana vinent s'iniciarà, dins la línia de cicles al voltant de la literatura universal impulsats per aquesta entitat, el Cicle de Literatura Iberoamericana.

Aquesta tongada de conferències, que comptarà amb la presència d'escriptors de nacionalitat cubana, argentina, mexicana i nicaragüenca, arriba després de la càlida acollida de què gaudí el darrer cicle que posà en marxa el centre sobre la literatura portuguesa.

Un total de cinc conferències integren aquest cicle que s'encetarà el proper dimarts dia 2 de maig amb un especial sobre Gutiérrez Alea, amb una conferència a càrrec de l'escriptor cubà Senel Paz i una projecció del documental Silencio, se filma Fresa i chocolate, de la mà de la realitzadora i cineasta Rebeca Chávez.

El director i cordinador d'aquest cicle, l'assatgista Reynaldo González, afirmà ahir durant la presentació dels actes "que tindran lloc els dimarts a les 20.00 hores al llarg d'aquest mes", que Guiérrez amb aquesta pel·lícula contribuí en el seu moment al canvi de la concepció sobre l'homosexualitat en aquest indret, on tan polèmic fou l'argument del film.

La segona de les conferències tindrà lloc el següent dimarts, dia nou, a càrrec de l'argentí Horacio Vázquez Rial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris