algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Geraldine Chaplin torna «orgullosa» a les pantalles del cinema espanyol

L'actriu estrena «Tú qué harías por amor» de Carlos Saura Medrano

Geraldine Chaplin, la filla del mític còmic Charlie Chaplin, torna a aparèixer en una pel·lícula espanyola Tú qué harías por amor, l'òpera prima de Carlos Saura Medrano, fill del veterà director Carlos Saura, que s'estrena el pròxim dia 12 de maig. L'actriu, malgrat la seva poca participació en el nostre cinema, se sent «terriblement orgullosa» d'ell, «encara que no sigui espanyola i visqui des de fa molts d'anys a Suïssa».

L'actriu es va fer popular gràcies als seus papers en pel·lícules mítiques com Nashville, o A wedding, igual que en diversos films de Carlos Saura com El jardín de las delicias, Cría cuervos... o Elisa, vida mía. No fa molt també se l'ha poguda veure a Finisterre. Donde termina el mundo, obra de Xavier Villaverde, i el mateix Saura Medrano ja havia comptat amb ella per a dos projectes que finalment no varen veure la llum.

També ha treballat amb directors de la qualitat de Martin Scorsese, Robert Altman, Alain Resnais, Jodie Foster, Robert Altman o Richard Lester, ja que «no discrimín entre els directors, m'agrada treballar amb qualsevol que m'ofereixi un guió que m'agradi», encara que va reconèixer que no es decidiex a dirigir «per manca de confiança».

El paper de la veterana actriu en la pel·lícula de Saura Medrano és «petit, però hermós, molt tràgic i dramàtic. De nou som la mare de dos al·lots problemàtics, com a Finisterre. «L'important era treballar amb Carlos, tant me feia que el paper fos mínim», afirma.

Geraldine Chaplin va ser companya sentimental de Carlos Saura, encara que després de la seva ruptura amb el director de Tango els seus fills Carlos i Antonio varen continuar vivint amb ella. «A Carlitos, sempre l'he considerat fill meu com també a Toño, el productor. A més, els maquilladors i l'equip tècnic eren fills de gent amb la qual jo vaig treballar en el seu moment. Això va fer que el rodatge fou molt emocionant per a mi», assegurà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris