muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

La Dansa al Carrer envoltarà d'art i força expressiva la plaça Major

En aquest certamen es presentaran els espectacles de quatre companyies de l'Illa

La plaça Major de Palma serà l'escenari a partir de les 11 hores de la celebració de la quarta edició de Dansa al Carrer, suportada per l'Ajuntament, en commemoració del Dia Internacional de la Dansa. En aquesta ocasió seran quatre les companyies de l'Illa que participaran en l'esdeveniment artístic: Trocola, Ballet Poliforma, Dansa Carrusel i LaLupe i Resu Ragel, presentant els seus espectacles.

«Enguany comptam en general amb la col·laboració de grups veterans dins de l'àmbit de la dansa, a excepció del grup LaLupe i Resu Ragel, que s'estrena a Ciutat com a companyia professional», explicà ahir la regidora de Cultura, Carme Feliu, durant la presentació a Cort de les actuacions programades.

Unes actuacions que ben segur que envoltaran el centre antic d'art i força expressiva. Així, Trocola presentarà el muntatge Tracs, una coreografia a càrrec de la ballarina Alejandra Giménez, que relata els sentiments d'una dona a través d'una combinació de sorolls, veus i colors que componen una dansa lliure. El Ballet Poliforma escenificarà Por otros caminos, un equilibri entre la dansa neoclàssica i la música espanyola de Paco de Lucía, amb la coreografia d'Antoni Campins.

La companyia Dansa Carrusel interpretarà, sota la direcció de Rosemary i Nina Bliss, un extracte de l'obra Temps i Tempo, inspirat en les formes del temps. Finalment, el debut de LaLupe i Resu Ragel sorgirà de l'escenificació de Matices, un projecte de posada en escena al carrer en què s'exposa una història de sentiments amb moviments càlids.

Els representants de les diferents formacions coincideren ahir en la manca de promoció de la dansa per part de les institucions públiques, un art que agrada al públic però que no es transmet per la manca de circuits.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris