algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
13°

El Teatre Principal emprèn el «viatge de l'absurd» de la mà de Joan Guasp

Cia H Intercalada i Odèon produccions duen a l'escenari l'obra de l'autor mallorquí durant el cap de setmana

Un espai, tres personatges "Ogo, Bisa i Hosto" i la mateixa condició humana formen part del viatge humorístic i grotesc que la Companyia H Intercalada i Odèon produccions ha intentat emprendre a través de les paraules amb Viatge a la fi del món, basada en l'obra intemporal de l'autor mallorquí Joan Guasp.

La funció, que ha estat dirigida per Pere Sagristà, es representarà avui vespre al Teatre Principal fins el dia 30 d'aquest mes, deprés de ser estrenada a la sala Tantarantana de Barcelona el passat mes de gener, on gaudí d'una càlida acollida.

El creador de la peça teatral apuntà ahir durant la seva presentació "encapçalada per la coordinadora de Cultura i Joventut, Nanda Ramon", que «la finalitat de tot viatge "la funció" no és pas el seu destí, sinó recórrer el seu trajecte». En aquest sentit, Joan Guasp, insistí que, «com a boig de les paraules» com s'autodefineix l'autor, s'ha servit d'elles per efectuar «una repassada» a la condició humana i al sentit de la vida, «si és que en té algun». «Perquè la vida és absurda i jo intent reflectir això en uns diàlegs que no m'esforç gens a fer», va admetre Guasp.

Tanca doncs el cicle de teatre al Principal un espectacle centrat en aquests diàlegs sense cap fil argumental que, s'inclou en darrer terme dins el teatre de «l'absurd» que es densenvolupa a cavall entre el simbolisme de Sammuel Beckett i el surrealisme d'Ionesco.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris