cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Escoltes i guies de les Balears acampen el cap de setmana en un Sant Jordi històric

Uns 2.000 joves participaran en la primera trobada de totes les Illes a la Porciúncula

99120

Fins enguany la jornada sols reunia grups de l'illa de Mallorca d'entre cinc i devuit anys.

Fa quasi tres anys un grup de persones de diferents associacions d'escoltes i guies de les Balears es plantejaren la necessitat d'anar més enllà en les relacions que mantenien.

Entre ells hi havia grups catòlics, protestants, laics... tots ells de diferents procedències i estils, però que mantenien en comú la seva afició a l'excursionisme i el respecte a la natura. A poc a poc s'engrescaren en la proposta i aquest cap de setmana, per primer cop, vuit associacions de totes les Illes es reuneixen a la Porciúncula sota el lema de «Descobrim el passat i ens preparam per al futur» amb l'esperança de viure el millor Sant Jordi.

Seran quatre dies de gran intensitat en què aproximadament dos milers de persones, d'entre cinc i devuit anys, a més de monitors, viuran en contacte directe amb la natura.

A més, també servirà per conèixer les diferències entre les associacions que treballen l'escoltisme i el guiatge a les Balears i per potenciar la feina en grup.

Des l'arribada avui horabaixa dels primers grups, els infants i els joves hauran d'anar per feina i muntar les seves respectives tendes de campanya. El campament, que s'ubicarà al bosc, se subdividirà en cinc subcamps, cadascun d'ells portarà el nom d'un dels vents i serà de diferent color.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris