algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Cap·pela tindrà veu als Max de Sevilla

El grup mallorquí serà present a la gala d'entrega de premis el dia 8 al Teatre de la Maestranza

92194

Miquel Brunet, alguns integrants de Cap·pela i Pere Muñoz.

J.Torres.

Els premis Max de Teatre que es lliuraran al Teatre de la Maestranza de Sevilla, el proper dia 8 de maig, tindran enguany presència i veus mallorquines. El grup vocal Cap·pela serà l'encarregat d'obrir i tancar l'espectacle, a més de donar suport musical a les pujades dels premiats a l'escenari i als presentadors. Així mateix, duran a terme diverses actuacions musicals amb artistes tan importants com Antonio Canales, Dagoll Dagom, Albena Teatre i Yllana Teatre. Des de fa uns mesos el grup s'està preparant intensament component, muntant i enregistrant simfonies sota la producció de l'equip artístic d'Ona Digital.

«És un motiu de satisfacció que per a uns premis que es fan a nivell nacional tan importants hagin comptat amb un grup mallorquí com és Cap·pela. El director de la gala, Carles Alberola, els va sentir i va decidir que complien els requisits que cercaven, ja que volien que enguany tingués sabor mediterrani i que es desmarcàs de la típica formació musical. I ells només utilitzen la seva veu sense fer ús d'altre instrument», explicava Miquel Brunet, d'Ona Digital.

La gala serà retransmesa en directe per La 2, fet que suposa «una plataforma importantíssima per tal que el grup pugui promocionar-se més enllà de l'àmbit dels països de parla catalna, on fins ara han centrat el gruix de les seves actuacions i promoció», afegia Brunet. Per la seva banda, els integrants de Cap·pela expressaren la seva satisfacció pel fet d'haver estat elegits. «És una passada actuar a Sevilla en un acte que veurà tot l'Estat», comentaven. «Obrirem la gala amb una adaptació de Queen i acabarem amb rock and rollo, del nou disc».

Cap·pela a més de posar-hi les seves veus també ballarà i actuarà. Així, amb el grup Dagoll Dagom prendran part en un número músical del seu darrer espectacle, Cacao. És un tema de Santiago Auserón i ells amb la seva veu hi faran els elements de percussió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris