cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Can Sabater retorna Damià Huguet a través de la seva inquieta mirada

La Casa Museu Villalonga presentarà avui vespre l'antologia poètica de l'autor

88594

La mostra és un recorregut per la inquietud d'Huguet a través de la seva mirada.

La Casa Museu de Llorenç Villalonga a Binissalem serà avui vespre l'escenari on l'univers creat per Damià Huguet torni a prendre cos. L'exhibició d'una selecció fotogràfica d'imatges preses per l'autor, testimonis de la inquieta mirada del poeta campaner, servirà de teló de fons per a la presentació de la seva antologia poètica, publicada recentment pel professor Joan Mas dins de la col·lecció Óssa Menor de Proa.

El conseller de Cultura Damià Pons, la consellera de Cultura i Joventut del CIM, Maria Antònia Vadell, així com els escriptors Bartomeu Fiol i Miquel Cardell, i el mateix Joan Mas, són els personatges convidats aquest vespre, a les vuit i mitja, a recordar i reviscolar l'esperit d'aquest autor que féu de la inquietud cultural múltiple la seva bandera. Així, la presentació de l'antologia serà ocasió per evocar-lo en els vessants humà i poètic, i retornar l'amor que manifestà per àmbits tan diversos com el cinema, la pintura, la cançó, la terra i la poesia.

Constitueixen la mostra retrats de personatges tan dispars com el cinematògraf Roberto Rossellini, les cantautores Maria del Mar Bonet i Ana Belén, la campera de renom Madò Coloma, els pintors Miquel Brunet i Gerard Matas, així com d'aquells que foren més propers a Huguet, com la seva esposa, mare, fills o l'escriptor Blai Bonet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris